2021 Yılı Gözlük Trendleri

2021 Yılı Gözlük Trendleri

2020 yılının son günlerini yaşadığımız şu günlerde kış aylarında da rahatlıkla kullandığımız güneş gözlüklerimiz, aksesuarlarımızın olmazsa olmazıdır. Stil sahibi kadın ve erkeklerin giyim zevki kadar gözlük tercihlerine de verdikleri önem, binlerce çeşit seçeneğin üretilmesine sebep olacak kadar güçlü bir akım haline geldi. Keskin kenarlı çerçevesiz güneş gözlüklerinin 2020 yılının yükselen trendlerinde başını çekmesi sayesinde, özellikle kadınların çarpıcı ve net bakışlarla yılı tamamlamasına yardımcı oluyor.

 

Yılın farklı dönemlerinde mevsimsel olarak ya da modunuza göre stil çizginizi belirlerken gözlüklerden de yardım alırız. Kadın ve erkeklerin ayrı ayrı moda trendleri olsa da artık günümüzde cinsiyetsiz yani unisex modellerin popülerliğini arttırarak birlikte kullanılabilen ürünlere yönelimin arttığı bir dönem yaşıyoruz. Kadın güneş gözlüğü modasına yön veren ikonik modellerden esinlenen markalar, giyim sektörü ile paralel trendlerde seyrederek tamamlayıcı parçaları meraklıları ile buluşturuyor.

 

Yüksek UV koruma sunan güneş gözlüklerinin yanı sıra farklı cam renkleri ile kendine hayran bırakan David People Eyewear, kendine özgü seçenekleri ile koleksiyonunda oldukça fazla ürüne yer veriyor. Genelde çerçeve yerine keskin hatlarla camların kendi formu kullanılarak tasarlanan ürünler ilgi çekerken, 2020 yılının en çok kullanılan ürünleri haline geldi.

 

Yeni yılda da moda dünyasının yakından takip ettiği gözlük sektörünün yeni trendleri, aykırı stillerle çarpıcı metal ve kemik çerçevelerin eşliğinde zamansız deneyimler sunarak, renkli, cesur ve davetkar modellerle yine vitrinlerde yerini almaya hazırlanıyor.